Om Rejsefrihed.dk

Tips og erfaringer fra en rejseentusiast…

H.C. Andersen udtrykte så fint ”At rejse er at leve”… måske kan det udvides med:

At rejse er frihed – frihed er livet


På rejsefrihed.dk finder du de tips og erfaringer, jeg selv ind i mellem har manglet, når jeg har planlagt en rejse til en ny destination. Alle de der små praktiske tips og rejseerfaringer, der ligger et sted mellem de officielle ’Turen går til…’-rejsebøger og anmeldelser fra privatpersoner på Tripadvisor. De der små tips, der måske lige gør den forskel, der gør rejsen lidt bedre.

Vi rejser altid to voksne – som regel min mand og jeg – og vores rejser er oftest selv planlagte og bestilte. I sjældne tilfælde benytter vi os af rejsebureauer til at sammensætte rejsen, og en enkelt gang har vi valgt en klassisk charterrejse. Vi rejser aldrig som rygsækrejsende eller på andre ’overlevelsesagtige’/ low-budget ture, men vi benytter os af boligbytte så ofte, som vi kan.

Udover rejseentusiast er jeg tekstforfatter, blogger, underviser, transskribent, forfatter og indretningskonsulent. Og så er jeg gift med verdens dejligste mand, der heldigvis deler min entusiasme for at rejse. Vi rejser 2-3 gange om året – typisk inden for Europa om sommeren og uden for Europa om vinteren, og hver gang lærer jeg små nye detaljer, der kan gøre den næste rejse nemmere – det er disse små praktiske observationer, jeg gerne vil dele med jer her på bloggen.

Rejsefrihed.dk er bygget op af tekster om hver destination, og hver tekst er inddelt i små afsnit med overskrift, der handler om det, jeg gerne vil videregive i forhold til den pågældende destination. Teksterne er således ikke rejseskildringer, der fortæller om den komplette rejse, men mere små opslagsmuligheder for at læse om det, du måske kunne finde interessant i forhold til din næste rejse.

Mange af emnerne kan være relevante for flere destinationer eller for at rejse generelt, så benyt dig gerne af søgefunktionen til at finde netop det, du gerne vil læse lidt om.

Bliv venner med rejsefrihed.dk på Facebook og få besked, når nye tekster kommer på siden her.

God fornøjelse med læsningen og god rejse!